Termeni și condiții

Acceptarea termenilor și condițiilor

Accesarea și utilizarea site-ului www.mysnack.ro presupune acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor menționate mai jos. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și plasarea unei comenzi.

Ne rezervăm dreptul de a modifica parțial sau total, în orice moment, fără un anunț prealabil acești Termeni, precum și orice informație de pe site, iar dumneavoastră aveți responsabilitatea să îi citiți cu regularitate, deoarece la momentul utilizării site-ului sau al încheierii unui Contract (așa cum va fi definit în continuare) se vor aplica Termenii în vigoare din momentul respectiv.

Prezentele Conditii Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.mysnack.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Date de contact:

Site-ul www.mysnack.ro este proprietatea MY SNACK SELECTION S.R.L. cu sediul social în Str. Av. Al. Colfescu, nr. 57, Alexandria, Teleorman

Pentru contactarea magazinului online www.mysnack.ro puteți folosi emailul contact@mysnack.ro

Produse și informații

Produsele comercializate pe site-ul www.mysnack.ro sunt realizate pe baza comenzilor plasate pe site.

Produsele există în variante diferite, ambalate în cutii și comercializate sub formă de abonament sau individual, având prețuri în funcție de cantitatea produselor.

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Înregistrarea ca membru pe site

Pentru plasarea comenzilor, este necesară crearea contului de client/membru.

Prin crearea contului sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente.

În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Prețurile produselor:           

Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscal (dacă este cazul).

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Modalitate de plată:

Online: prin card bancar, în momentul efectuării comenzilor.

Politica prețurilor:

Prețurile afișate pe www.mysnack.ro sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

Mysnack.ro depune toate eforturile pentru a vă prezenta corect informațiile din cadrul site-ului, însă din motive tehnice, independente de noi, pot apărea erori în ceea ce privește afișarea prețurilor. În aceste condiții se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

MY SNACK SELECTION S.R.L. folosește serviciile altor companii pentru transport sau plată. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să citească și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Livrarea produselor:

Livrarea se face în toată țara, prin intermediul unei firme de curierat. Tarifele de transport pot fi achitate doar online, la finalizarea comenzii (dacă este cazul).

Politica de retur:

Produsele pot fi returnate într-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesie, cu condiția ca produsele să fie sigilate, să conțină ambalajul original (cutia, eticheta intacte). Cumpărătorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeași metodă, prin bancă, în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea returului.

Drepturile asupra conținutului site-ului:

MY SNACK SELECTION S.R.L. (denumită în continuare MY SNACK SELECTION S.R.L.) nu va transfera titlul de proprietate asupra site-ului.

MY SNACK SELECTION S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea MY SNACK SELECTION S.R.L., care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment, fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.mysnack.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de MY SNACK SELECTION S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea MY SNACK SELECTION S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii www.mysnack.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.mysnack.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.mysnack.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.mysnack.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.mysnack.ro.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor MY SNACK SELECTION S.R.L.

MY SNACK SELECTION S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, MY SNACK SELECTION S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.mysnack.ro , prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.mysnack.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea MY SNACK SELECTION S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.mysnack.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea www.mysnack.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină. În prezent există foarte puține îndrumări cu privire la implementarea GDPR și este posibil ca Autoritățile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite față de cele exprimate în acest șablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecată vor interpreta Regulamentul.

www.mysnack.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

MY SNACK SELECTION S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate eforturile pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să achiziționeze unul din produsele prezentate pe site este rugată să contacteze MY SNACK SELECTION S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor despre produse.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, scopul este identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile MY SNACK SELECTION S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor/clienților privind situația contului lor de pe www.mysnack.ro, privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.mysnack.ro datele personale poate opta ca acestea să fie șterse din baza de date a www.mysnack.ro, fiind de ajuns să ne contacteze și să ceară acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de MY SNACK SELECTION S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

MY SNACK SELECTION S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.mysnack.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către MY SNACK SELECTION S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către MY SNACK SELECTION S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de MY SNACK SELECTION S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

MY SNACK SELECTION S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Legislația aplicabilă și jurisdicție

Contractele de achiziţie produse încheiate prin intermediul site-ului, sunt guvernate de legislaţia română. Eventualele litigii care rezultă din sau în legătură cu folosirea site-ului sau în legătură cu un Contract se vor rezolva pe cale amiabilă, sau în cazul în care nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente de la sediul vânzătorului.