Despre noi

My Snack este despre curiozitate, despre dorința fiecăruia de a trăi experiențe noi. Credem că cel mai potrivit mod prin care îți poți satisface dorința de noutate este prin a cunoaște lumea. Dintre toate lururile pe care un om le poate ține minte, gustul este pe primul loc. Cu toții avem un gust preferat de care ne amintim cu drag. Gustul ne aduce aminte de un loc, de un moment sau de alți oameni și ne induce anumite stări.

Călătoriile fac parte din categoria lucrurilor pe care ni le amintim cu drag. Călătorim pentru a experimenta și pentru a vedea locuri noi și inedite. Călătorim pentru a ne face amintiri cu care să trăim toată viața.

Asta este asemănarea dintre gust și călătorie. Curiozitatea și memorabilul.

La My Snack fiecare lună vine cu gusturi noi. Din Japonia până în Olanda sau din Turcia până în Coreea, cu siguranță gusturile inedite te vor face curios să le descoperi și să încerci mereu altele noi. Toate produsele din cutie reprezintă o experiență nouă pentru cel care le încearcă deoarece nu sunt ușor de găsit la noi în țară.

My Snack nu livrează doar niște snack-uri, livrează experiențe noi și inedite care merită să fie încercate, trăite intens și memorate. Te încurajăm să fii curios și să descoperi cu noi atât gusturile lumii cât și să trăiești experiențe memorabile.